☼ POGLED V PRIHODNOST ☼
Natančna analiza astroloških vplivov v prihodnosti, s katero se boste lažje odločili kdaj in kako spremeniti in usmerjati vaša dejanja na področju partnerskih odnosov, ljubezni, kariere, posla, financ, izobraževanja ...
Z pomočjo te analize boste izvedeli, kdaj naj bi se določene stvari v vašem življenju pod vplivom planetov zgodile, kdaj se vam odpirajo vrata za nove priložnosti in kdaj bodo ostala zaprta v naslednjih 12 mesecih.

Analiza Vam bo pomagala pri odločanju:
  • Kdaj izkoristiti ugodne vplive planetov, da se odločite in sprejmete izzive
  • Kdaj brzdati prezaverovanost vase in na katerih področjih morate biti posebej pazljivi
  • Kako se soočiti s težavami in kako jih najlažje prebroditi
  • Kdaj lahko pričakujete presenečenja in na kakšen način se lahko soočite z njimi
  • Kako in kdaj sprejeti pomembne odločitve glede vašega partnerstva, službe, zdravja, posla, zaposlitve...
Obseg analize je odvisen od zahtevnosti in kompleksnosti postavitve planetov. (15-25 strani)
Če natančna rojstna ura ni znana je obseg poročila občutno krajši.

Izdelam vam analizo za obdobje 12 mesecev. Iz analize so razvidne glavne smernice in trendi v prihodnjem časovnem obdobju, ter na katerih življenjskih področjih boste bolj ali manj uspešno realizirali svoje potrebe, pričakovanja in obveznosti.

Pri vpogledu v prihodnja dogajanja na življenski poti posameznika uporabljam kombinacijo najpomembnejših in najzaneslivejših astroloških tehnik: progresije, direkcije, tranziti, solarni in lunarni povratki, lunacije in mrki.
PROGRESIJE IN DIREKCIJE nam kažejo, kako se v danem trenutku počutimo na notranji, duševni ravni, kakšen je naš duhovni razvoj, kako deluje naša notranja biološka ura in koliko smo se dejansko sposobni soočiti z življenjskimi izzivi. Dajejo uvid v življenjske cikluse skozi katere oseba prehaja. To pomeni, da lahko oseba lažje in uspešneje planira pomembnejše bodoče akcije, ki se nanašajo na glavna življenjska vprašanja: začetek kariere ali samostojne podjetniške poti, sprememba smeri v karieri, sprememba osebnega statusa - poroka, ločitev, rojstvo otroka, lastni kreativni načrti in projekti. S pomočjo teh dveh prognostičnih astroloških sistemov lahko torej ozavestimo in odkrijemo pomembne življenjske prelomnice in spremembe na notranji ravni, ki se kažejo navzven v pomembnih in usodnih srečanjih ali aktivnostih, ki zaznamujejo določena življenjska obdobja. Na ta način oseba spremlja svoj naravni tok, kar ji omogoča, da z manj napora doseže tisto, kar jo izpolnjuje.
TRANZITI so trenutni položaji planetov in delujejo istočasno na vse ljudi. So zunanji vplivi na naše notranje doživljanje. Od njihovega položaja v znamenju, aspektih in astrološki hiši, je odvisno katere življenjske teme bodo v ospredju in na katerih življenjskih področjih bodo imeli največji vpliv. Ker proučujemo predvsem gibanje počasnih planetov, je njihov vpliv intenzivnejši, težko dojemljiv, nepredvidljiv in transformativen. Zato je pomembno, da v določenem obdobju obiščemo astrologa, ki nam lahko ponudi vpogled v časovno dinamiko bodočih trendov na posameznih življenjskih področjih in nam hkrati z naravo planeta in področjem, na katerega vpliva, predlaga tudi možne rešitve problemov.
SOLARNI in LUNARNI POVRATEK sta horoskopa enega leta ( ko Sonce prepotuje vseh 12 znamenj in se vrne na rojstno pozicijo ) oz. enega meseca ( ko se luna vrne na svoj začetni položaj ).
Tukaj si lahko preberete več o TRANZITIH in PROGRESIJAH.

Za izdelavo poročila potrebujem naslednje vaše podatke:
  • Ime in Priimek - v primeru, da želite ostati anonimni lahko navedete le vaše ime
  • Datum rojstva
  • Čas rojstva (ura/minuta) - podatek lahko preverite v vašem rojstnem listu
  • Kraj rojstva
Če bi želeli naročiti analizo mi lahko pišete na email: astroskopzodiak@gmail.com
Poročilo boste prejeli v roku 3-4 delovne dni od prejema naročila.