☼ IZRIS ASTROLOŠKE ROJSTNE KARTE - BREZPLAČNO ☼
Pripravil sem posebno BREZPLAČNO ponudbo za vse, ki imate željo, da bi imeli svojo astrološko rojstno karto (natalno karto) in si želite izvedeti nekaj osnovnih dejstev o postavitvi planetov v njej. Vabim Vas, da jo izkoristite, ko začutite, da bi radi začeli ali nadaljevali z raziskovanjem vaših astrološko kozmičnih potencialov in osebnostnih lastnosti.
Vsem zainteresiranim, ki mi boste poslali vaše rojstne podatke (dan, mesec, leto, uro/minuto in kraj vašega rojstva), ter vaš elektronski naslov bom posredoval grafični izris vaše rojstne karte in naslednje izračune na podlagi vaših osebnih podatkov:
  • IZRIS ROJSTNE KARTE
  • POSTAVITEV VSEH PLANETOV V ZNAMENJIH in HIŠAH
  • IZRAČUN VRHOV POSAMEZNIH HIŠ V ZNAMENJIH
  • IZRAČUN ASCENDENTA IN SREDINE NEBA - Medium Coeli
  • IZRAČUN IN IZPIS ASPEKTOV MED PLANETI
  • IZRAČUN RAZDELITVE DINAMIKE IN ELEMENTOV V KARTI
Če kraja rojstva ne napišete ali ne poznate, izdelam karto za Ljubljano. Če ne poznate ure rojstva, lahko izdelam karto, kakršna je bila ob 12.00 tistega dne, ko ste se rodili.
(najbolj zanesljivo in najlažje lahko ta podatka poiščete v vašem rojstnem listu)
Zaradi velikega števila prošenj za izdelavo rojstnih kart lahko traja tudi nekaj dni, preden Vam bom lahko poslal karto. Izdelava rojstne karte vzame kar nekaj časa, zato Vas prosim, da cenite čas, ki ga vložim v izdelavo posamezne karte in za izračun ne pošiljate izmišljenih podatkov oseb, ki ne obstajajo.

Kliknite na spodnjo po
vezavo če si želite ogledati kako izgleda izris rojstne karte:
IZRIS BREZPLAČNE ROJSTNE KARTE - vzorec

Vaše podatke mi lahko pošljete na email naslov: astroskopzodiak@gmail.com ali pošljete SMS sporočilo z vašimi podatki in vašim email naslovom na tel. številko: 041/803-406