☼ ODGOVOR NA KONKRETNO VPRAŠANJE s pomočjo HORARNE ASTROLOGIJE ☼
Poiščem Vam lahko odgovore na vaša konkretno zastavljena vprašanja z različnih področji (finance, ljubezen, partnerstvo, izobraževanje, zdravje, zaposlitev...) s pomočjo horarne astrologije.
Horarna astrologija je veja astrologije, ki lahko posamezniku ponudi natančen in konkreten odgovor na zastavljeno vprašanje s pomočjo analize astrološke karte narejene za tisti trenutek, ko je vprašanje postavljeno. Vsak trenutek nam namreč kozmos odgovori na zastavljeno vprašanje, glede na trenutno postavitev planetov.
Še nekaj je izrednega pomena v horarni astrologiji: ni ugibanja ali dvojnosti. Izkušeni horarni astrolog s svojim znanjem lahko zelo pripomore k temu, da stranki pokaže pot, ki vodi iz težav in negotovosti z točnim odgovorom. Če iščete konkreten odgovor na točno določeno vprašanje je to prava pot, da to izveste hitro in zanesljivo.
Kot že rečeno, nam horarna astrologija odgovori na vprašanja, ki so del vsakdanjega življenja. Vsako vprašanje je kot novo rojstvo, zato pri iskanju odgovora na vprašanje potrebujem datum in uro vprašanja ter kraj, kjer ste ga zastavili. Pomembno je, da je le-to premišljeno in da se vprašamo s srcem o stvari, ki pomeni naš problem. Vprašanje mora biti kratko in razumljivo. Tako bo tudi odgovor razumljiv. Na vprašanja, ki so postavljena "kar tako", so tudi odgovori nejasni ali nemogoči.

Primer vprašanja in podatki, ki jih potrebujem da poiščem odgovor:
  • vprašanje: Ali bova s trenutnim partnerjem ostala skupaj?
  • kraj: Nova Gorica
  • točen čas in datum, ko je bilo vprašanje zastavljeno: 19.8.2011 ob 20.36
Nekaj vprašanj, ki mi jih pogosto zastavljajo moje stranke:
Vprašanja o ljubezni/partnerstvu: Ali bova s fantom ostala skupaj? Ali ima mož ljubico? Ali naj ga zapustim? Ali se bova ločila?
Vprašanja iz poslovnih/zaposlitvenih področji:
Ali naj sprejmem delo pri tem podjetniku? Ali bom dobila službo? Ali naj menjam službo? Možno je namreč ugotoviti, ali je bolje ostati v službi, ki jo stranka že ima, ali naj sprejme neko drugo.
Odgovarjam na zdravstvena vprašanja, a pri tem se držim etičnega načela:
Če je človek bolan, naj gre k zdravniku. Lahko pomagam, kaj naj še dodatno stori, da pripomore k svoji ozdravitvi. Poleg tega lahko na osnovi karte priporočam, kako naj živi in deluje, da si bo pomagal k boljšemu zdravju oziroma k dobremu počutju. Pogledam lahko kje ima posameznik določene bolezenske dispozicije.
Vprašanja o prodaji in nakupih stvari.
Če nekdo kupuje hišo, se da videti, na kaj mora paziti ob nakupu, na morebitne pomanjkljivosti in še marsikaj drugega. Če pa želimo hišo prodati, lahko ugotovimo, ali je kupec resen kandidat ali ima denar, ter kakšni so njegovi nameni.
Pravna in finančna vprašanja.
Ali bom dobila tožbo? Ali naj tožim šefa? Ali bom dobila vrnjen denar, ki sem ga posodila? Ali bom dobila denar od zavarovalnice? Ali naj vplačam loto listek?

Če bi želeli storitev naročiti mi lahko pišete na email: astroskopzodiak@gmail.com
Odgovor na vaše vprašanje boste prejeli v roku 3-4 delovne dni od prejema naročila.

-->