Dobrodošli in prisrčno pozdravljeni na moji spletni strani, kjer boste našli precej zanimivih podatkov in informacij o astrologiji, kot tudi široko ponudbo astroloških storitev, ki sem jih pripravil za vse, ki si želijo spoznati, kako planeti vplivajo na njihovo življensko pot in osebnost.
JONAS L. KOSLER astrolog (DFAstrolS, QHP, CMA) in psihoterapevt
Rojen sem leta 1976 v Ljubljani, v sončnem znamenju Strelca, z Luno v Dvojčkih in Ascendentom v Raku. Že zelo zgodaj me je začel zanimati skrivnostni svet planetov in njihov vpliv na življenje posameznika, ter iskanje odgovorov koliko je v življenju usojenosti in kako lahko vplivamo ali usmerjamo svojo življensko pot sami.
Med svojim študijem psihologije v Angliji (Birkbeck University), sem obiskoval priznano astrološko šolo Faculty of Astrological Studies, kjer sem leta 2004 uspešno diplomiral in si tako pridobil strokovni naziv D.F.Astrol.S. Leto kasneje sem diplomiral na London School of Astrology in si pridobil še naziv QHP (Qualified Horary Practitioner). Leta 2006 sem pridobil tudi certifikat izobraževalne ustanove Academy of Predictive Astrology pod vodstvom Roberta Zollerja in naziv CMA (Certificate Medieval Astrology). Sem tudi član ameriškega ISAR (International Society of Astrological Research); britanskega AA (Astrological Association of Britain) ter APAI (Association of Professional Astrologers International). Z astrologijo se tako intenzivno kot tudi strokovno ukvarjam z vsem srcem in dušo že več kot deset let.
Veseli me, kadar mi ljudje povedo ali mi napišejo, da so jim bile moje astrološke analize ter odgovori in vzpodbude v pomoč, da so ozavestili in rešili svoje življenjske preizkušnje. Takrat vem, da sem na pravi poti, ter da lahko s svojim znanjem astrologije in psihologije pomagam drugim pri reševanju njihovih težav in iskanju odgovorov, ki jih sami ne znajo najti. Obenem je to postalo moje delo in poslanstvo, ki ga srčno in z veseljem opravljam.
Preberi si več o meni...